JEDNODUCHÁ JÁHLOVÁ KAŠE

0

Posted by Lucasinka | Posted in Kaše | Posted on 09-11-2020

Před pár dny jsem se rozhodla opět se naučit snídat. A po pár ovesných kaších jsem se dneska rozhodla pro kaši z jáhel. Kaše nesladím, protože si na ně vždy dávám čerstvé, sušené nebo karamelizované ovoce. Dnes jsem kaši ještě obzvláštnila čokoládové lístkovo-arašídové máslo a doplnila různýma semínkama. Naprosto úžasná podzimní snídaně.


Budete potřebovat

1/2 hrnku jáhel, 2/3 hrnku vody, 2/3 hrnku rostlinného mléka

Postup

Jáhly nasypeme do cedníku a propláchneme vroucí vodou. Nasypeme do malého hrnce, zalijeme vodou a rostlinnm mlékem a přivedeme k varu. Na mírném plameni vaříme jáhly 10-15 minut nebo dokud nemají jáhly skoro až kašovitou konzistenci. Přendáme do misky a zdobíme dle chuti.

Comments are closed.