Recept je z mé nové kuchařky The How Not To Die od Michaela Gregera, MD. Ve spoustě receptech je použitá tato kořenící směs a uznávám, že je výborná.
Budete potřebovat
2 lžíce lahůdkového droždí, 1 lžíce granulované cibule, 1 lžíce sušené petržele, 1 lžíce sušené bazalky, 2 lžičky sušeného tymiánu, 2 lžičky granulovaného česneku, 2 lžičky sušené hořčice, 2 lžičky sladké papriky, 1/2 lžičky mleté kurkumy
Postup
Všechny suroviny smícháme dohromady a pokud chceme mít směs velmi jemnou, můžeme vše nasypat do malého mixérua několika pulzy rozmixujeme. Já nechala směs tak jak byla a i tak je skvělá. Přesypeme do uzavíratelné skleničky a používáme do burgerů, salátů, zálivek, těstovin, rýže…prostě kamkoliv.