ČERVENÝ FAZOLOVÝ GULÁŠ

0

Posted by Lucasinka | Posted in Omáčky | Posted on 19-06-2016

Budete potřebovat

2 konzervy červených fazolí, 3 středně velké cibule, 2 červené papriky, 100ml červeného vína, 200ml vody, 4 stroužky česneku, 4 lžičky uzené sladké papriky, 1 lžíce rajského protlaku, 1-2 lžičky soli (podle chuti), 1/2 lžičky sušené majoránky

Postup

Do hrnce nalijeme trochu vody, nasypeme drobně nasekanou cibuli, zakryjeme a necháme cca 5 minut zesklovatět. Pokud se voda zcela vypaří, trochu přilijeme. Pak přisypeme drobně nasekaný česnek a na nudličky nakrájenou papriku. Promícháme, vsypeme scezené a okapané fazole a rajský protlak. Znovu promícháme a po cca 2 minutách nasypeme uzenou papriku a zalijeme vínem a vodou. Osolíme, zakryjeme pokličkou a vaříme zhruba 20 minut. Dochutíme solí, je-li potřeba a podáváme.

Comments are closed.