KOKOSOVO-ČOKOLÁDOVÁ ZMRZLINA

0

Posted by Lucasinka | Posted in Zmrzliny/sorbety | Posted on 21-03-2014

Budete potřebovat

1 plechovka plnotučného kokosového mléka (s nejméně 55% kokosu), 3 vrchovaté lžíce kvalitního kakaa, 4 lžíce javorového sirupu

Postup

Kokosové mléko vyklopíme do mixéru, přidáme kakao a javorový sirup. Vše rozmixujeme dohladka, ochutnáme a je-li potřeba, můžeme dosladit.

Takto přirpavenou hmotu přendáme do uzavíratelné misky a dáme do mrazáku. Každou hodinu směs promícháme vidličkou.

po cca 1,5 hodině

Po cca 3 hodinách je zmrzlina tuhá a připravená ke konzumaci.

Pozn. Do zmrzliny je možné přimíchat kousky hořké čokolády atd.

Comments are closed.